Zorgen zoals zorgen bedoeld is

content-img01

Thuiszorg kan en moet beter

Onze ambitie is om te bewijzen dat de kwaliteit van thuiszorg veel beter kan. Dichterbij de cliënt, letterlijk en figuurlijk. Daarom bewegen we mee en kijken we naar wat er wél kan. Want vaak is er met de juiste zorg veel meer mogelijk dan u denkt.

bg
content-img02

Meer dan alleen verzorging

De ruim veertig zorgprofessionals van AlsCare bestaan niet alleen uit verzorgenden en verpleegkundigen, maar ook uit een doktersassistente, een pedicure en sociaal maatschappelijk werkers. Ook dit hoort bij zorg op maat. Bij AlsCare kijken we verder dan de reguliere zorg en passen we onze zorg aan op uw wensen. We zorgen ook door met cliënten mee te gaan naar bijvoorbeeld de supermarkt, dansen of de bioscoop. Dit toen we met een vast team zodat u altijd dezelfde gezichten ziet. 

content-img03

Specialistische en persoonlijke thuiszorg

AlsCare staat voor u klaar als u intensieve zorg nodig hebt, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname of bij chronische ziekten. In de laatste levensfase geven we begeleiding en ondersteuning. Ons team helpt ziekenhuisopnamen te verkorten of te voorkomen, zodat u gewoon thuis kunt blijven wonen. Het team van zorgprofessionals staat dag en nacht voor u klaar, zowel voor korte als langere periodes. Onze gespecialiseerde verpleegkundigen komen bij u thuis voor het verzorgen van drains, toedienen van medicatie of voeding via infuus, pijnbestrijding of het inbrengen van maagsondes.